Loading...
 • english language
 • 01.

  Εταιρική Ταυτότητα

  Δείξτε τους ποιοί είστε!

  Δώστε σχήμα στην επαγγελματική σας δραστηριότητα. Κάντε το κοινό στο οποίο απευθύνεστε να σας αναγνωρίζει με την πρώτη ματιά. Η φιλοσοφία της εταιρίας σας, οι στόχοι και η δραστηριότητές της μπορούν να αντικατοπτρίζονται στο λογότυπο και τα εταιρικά σας έντυπα. Αξιοποιήστε τα έντυπα καθημερινής χρήσης για να προβάλλετε τα δυνατά σημεία σας.

  Τα στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας

  Στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας είναι το λογότυπο, η επαγγελματική κάρτα, το επιστολόχαρτο οι κάθε σχήματος φάκελοι αλληλογραφίας και ο φάκελος παρουσίασης (folder). Συμπληρωματικά στοιχεία είναι όλα τα παραστατικά (τιμολόγια, αποδείξεις) και επιπλέον έντυπα όπως τα μπλοκ σημειώσεων, θήκες cd, αυτοκόλλητα… κλπ. Όλη αυτή η γκάμα των εντύπων πρέπει να είναι βασισμένη σε μια ενιαία αισθητική. Φυσικά το κεντρικό σημείο της εταιρικής ταυτότητας είναι το λογότυπο. Πάνω σε αυτό βασίζεται η σχεδίαση όλων των επιμέρους εντύπων. Τα χρώματα και το σχήμα του θα χαρακτηρίζουν στο εξής την εταιρεία σας και θα εμφανίζεται σε όλες τις προωθητικές σας κινήσεις (διαφημιστικά έντυπα, καταχωρήσεις, ιστοσελίδα κλπ).

  02.

  Διαφημιστικό έντυπο

  Το βασικότερο και πιο μαζικό όπλο μιας επιχείρησης!

  Ένα διαφημιστικό έντυπο (μπροσούρα, αφίσα, Flyer, κατάλογος κ.α.) δεν φτάνει απλά να το κυκλοφορήσουμε. Ένα πρόχειρα σχεδιασμένο, κακοτυπωμένο, με ασαφές περιεχόμενο και στόχους έντυπο μπορεί να προκαλέσει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό για το οποίο σχεδιάστηκε.

  Σεβόμενοι τον διαφημιζόμενο επαγγελματία αλλά και τον παραλήπτη του εντύπου μελετάμε ξεχωριστά την κάθε περίπτωση και επιμελούμαστε με προσοχή τα κείμενα, τα χρώματα, το σχεδιασμό και τις εικόνες δημιουργώντας έντυπα που προωθούν σωστά τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και τους διαφημιστικούς σας στόχους.

  Επειδή γνωρίζουμε ότι ο χρόνος είναι για σας χρήμα, ακούμε τις σκέψεις, τις απορίες και τις απαιτήσεις σας και τις μεταμορφώνουμε άμεσα και αποτελεσματικά σε υψηλής αισθητικής λειτουργικά διαφημιστικά και χρηστικά εργαλεία.

  Εσείς απλά σκεφτείτε τί θέλετε να πετύχετε με το διαφημιστικό σας έντυπο, ποιές ανάγκες θέλετε αυτό να καλύψει, όλα τα άλλα αφήστε τα σε μας.

  03.

  Έντυπα μηχανογραφημένου λογιστηρίου

  Μετατρέψτε τα παραστατικά σας σε διαφημιστικά έντυπα!

  Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί τα έντυπα λογιστηρίου σας έτσι ώστε να εξυπηρετούν τις καθημερινές σας ανάγκες. Σε απλό χαρτί για laser εκτύπωση, σε χημικό αυτογραφικό χαρτί, μονά ή πολλαπλά, τα έντυπα λογιστηρίου σας θα ξεχωρίζουν για τη λειτουργικότητα, την αισθητική και την πρωτοτυπία τους.

  Το μηχανογραφικό έντυπο είναι ένα από τα βασικά εργαλεία της δουλειάς σας και περνά στα χέρια όλων των πελατών σας. Με τη βοήθειά μας μπορείτε να του προσδώσετε και διαφημιστικό χαρακτήρα.

  Αν τα έντυπα που χρησιμοποιείτε είναι laser μπορείτε τώρα πάνω σε αυτά να συμπεριλάβετε εποχιακές προσφορές, την παρουσίαση ενός νέου προϊόντος σας, την ενημέρωση των πελατών σας για μια νέα υπηρεσία που παρέχετε ή την αποστολή ευχών σε εορταστικές περιόδους πάντα στοχευμένα και στην ποσότητα που εσείς επιθυμείτε, χωρίς αυτό να προυποθέτει υπερβολικό κόστος.

  Ελάτε να σας προτείνουμε λύσεις που θα σας λύσουν τα χέρια!

  04.

  Σελιδοποίηση

  Σήμερα το DTP (ηλεκτρονική σελιδοποίηση) έχει κατακτήσει ολοκληρωτικά το χώρο του σχεδιασμού. Όμως πόσοι άραγε σύγχρονοι σελιδοποιοί, γνωρίζουν να χειριστούν καλά τις απαιτήσεις μιας γραμματοσειράς; Πόσοι απέμειναν να γνωρίζουν πως αυτή η γραμματοσειρά προ-έρχεται μέσα από εξέλιξη αιώνων;

  Η άποψή μας είναι αμετακίνητα σταθερή: Όχι ατάκτως εριμμένα κείμενα, εικόνες και γραφικά, είτε αναφερόμαστε σε βιβλία, περιοδικά ή εφημερίδες. Ναι στον «μάστορα» και τον «τεχνίτη» που έχει μεράκι και αγάπη για την δουλειά του. Ναι στις νέες τεχνολογίες, αλλά πάντα με πραγματική γνώση και υψηλή αισθητική!

  Πιστεύουμε πως κάθε έντυπο έχει δική του ζωή, δικούς του στόχους και δικές του αξίες. Έτσι λοιπόν κάθε έντυπο είναι από μόνο του ένα «βιβλίο ζωής» και εμείς θα πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε η ζωή του να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο, ακόμα και για πάντα.

  Αν λοιπόν χρειάζεστε σελιδοποίηση και δίνετε αξία στην ποιότητα και την αισθητική, ελάτε να συνεργαστούμε!

  05.

  Σχεδιασμός μεγάλης διάστασης

  Για να σας βλέπουν όλοι.

  Σχεδιάζουμε εκτυπώσεις μεγάλου format για εξωτερική ή εσωτερική χρήση με εφαρμογή σε κάλυψη βιτρινών (εκπτωτικά αυτοκόλλητα σε διάφορα πρωτότυπα σχέδια και σχήματα, διακόσμητικά ή εορταστικά αυτοκόλλητα), επένδυση οχημάτων (λεωφορείων, αυτοκινήτων και φορτηγών), floor graphics, banner και πανό, επιγραφές κάθε είδους, σκηνικά, χάρτες, διαγράμματα, σταντ εκθέσεων, κάλυψη κτιρίων κ.α.

  Τα γραφικά μας εκτυπώνονται σε διάφορα υλικά όπως χαρτί, βινύλιο, αυτοκόλλητα (Oneway Vision ή Mesh), Backlit Film, Pvc, Plexiglass, Pvc Forex, Kappa, Μουσαμά, PP Paper, καμβά, ύφασμα, ταπετσαρία και προορίζονται για διάφορες χρήσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

  Ζωντανέψτε λοιπόν την πρόσοψη του καταστήματός σας με στοχευμένες επιγραφές και τραβήξτε τα βλέμματα.

  «Βγάλτε» την εταιρεία σας στο δρόμο. Εκμεταλλευτείτε το εταιρικό σας αυτοκίνητο για να προβάλλετε τη δουλειά σας παντού. Γίνετε αναγνωρίσιμοι στο πλατύ κοινό αξιοποιώντας την κινούμενη διαφήμιση.

  06.

  Προσκλητήριο γάμου - βάπτισης

  Προσκαλέστε τους δικούς σας ανθρώπους με πρωτότυπες μοναδικές προσκλήσεις!

  Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την πρόσκληση που εσείς ονειρεύεστε στην τιμή που σας καλύπτει, να διαλέξουμε το κείμενο και την εκτύπωση που σας ταιριάζει (απλή, glitter, χρυσοτυπία κ.α.).

  Με φαντασία και γούστο σχεδιάζουμε και δημιουργούμε τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα προσκλητήρια γάμου και βάπτισης.

  Διαλέξτε το χαρτί από τα δειγματολόγιά μας (γκοφρέ, γυαλιστερό, ματ, ριζόχαρτο, περγαμηνή, οικολογικό, χρωματιστό), το δίπλωμα, το δέσιμο ταιριάξτε το με ασορτί φακέλους και κάρτες δεξίωσης και δημιουργείστε το δικό σας μοναδικό προσκλητήριο.

  Και αν είστε αναποφάσιστοι ή δεν έχετε σκεφτεί κάτι συγκεκριμένο ελάτε να συζητήσουμε και δείτε τα δείγματα που θα φτιάξουμε ειδικά για σας.

  Αναλαμβάνουμε επίσης την εκτύπωση των ονομάτων των καλεσμένων σας σε αυτοκόλλητο ή στον ίδιο το φάκελο.

  BACK TO TOP